AcasăSPORTHandbal: Oltchim, dezastru la debutul in Liga pe 2013

Handbal: Oltchim, dezastru la debutul in Liga pe 2013

Oltchim Ramnicu Valcea, campioana Romaniei la handbal feminin, a debutat cu o infrangere in faza a doua a grupelor Ligii Campionilor, 22-23 cu Ferencvaros Budapesta.

Cotata de departe cu prima sansa la victorie, Oltchim a inceput bine meciul si a controlat ostilitatile in primele 10 minute, cand a condus constant pe tabela.

Ferencvaros a preluat pentru prima data conducerea in minutul 13 si de atunci nu a mai cedat initiativa, unguroaicele majorandu-si incer, dar sigur, avantajul.

„Galacticele” noastre s-au intrecut in greseli copilaresti, mai ales pe faza de atac, astfel ca Ferencvaros conducea cu un neverosimil 19-12 in minutul 47.

Pe final, profitand de oboseala acumulata de echipa maghiara, care pe atac a stat practic numai in Nerea Pena si Tomori, Oltchim a inceput sa se apropie, dar campioana Romaniei a clacat din nou in momentele decisive si a pierdut la limita, scor 22-23.

Esecul ar putea conta enorm in lupta pentru calificarea in semifinale, mai ales dupa ce Krim a aratat o forma de invidiat, 29-24 la Zvezda Zvenigorod, insa infrangerea cu Ferencvaros a venit la momentul oportun, in prima etapa, si le-ar putea trezi pe handbalistele noastre care inca au posibilitatea sa recupereze acest deficit.

author avatar
Cristi Ionita
489 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger