AcasăSPORTHandbal: Oltchim bate in Rusia si ramane in carti pentru semifinalele Ligii...

Handbal: Oltchim bate in Rusia si ramane in carti pentru semifinalele Ligii Campionilor

Oltchim Ramnicu Valcea, campioana Romaniei la handbal feminin, a obtinut a doua victorie in grupele principale ale Ligii Campionilor, 26-23 cu Zvezda Zvenigorod, in deplasare.

Dupa inceputul mai greu de an, parcursul Oltchimului pare sa reintre pe fagasul normal, valcencele reusind sa bata si in deplasare campioana Rusiei.

Victoria a fost obtinuta cu emotii, Zvezda controland disputa in prima repriza, cand a avut si trei goluri avantaj, 9-6.

Zvezda a condus cu 15-13 la pauza si s-a distantat la 17-13 in minutul 37, profitand ca Oltchim nu a gasit drumul spre gol timp de sase minute si jumatate in startul reprizei a doua.

Totusi, cu o Paula Ungureanu in mare forma, autoarea a 12 interventii magistrale, Oltchim a reusit sa intoarca soarta partidei.

Victoria a fost consfiintita pe final, cand, Aurelia Bradeanu, extrem de tacuta 59 de minute, a explodat in ultimele secunde si a marcat doua goluri cu doua aruncari fabuloase de la mare distanta.

Zvezda – Oltchim s-a incheiat 23-26 si pentru campioana Romaniei urmeaza meciul decisiv cu Ferencvaros de sambata viitoare.

author avatar
Cristi Ionita
353 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger