AcasăSPORTHandbal: Oltchim a facut egal la Metz

Handbal: Oltchim a facut egal la Metz

Oltchim Ramnicu Valcea, campioana Romaniei la handbal feminin, a obtinut doar un egal, 26-26, pe terenul lui Metz in etapa a patra a fazei a doua a grupelor din Champions League.

Obligata sa castige pentru a-si asigura calificarea in semifinale, Oltchim a inceput meciul in forta, Jovanovici si Managarova marcand gol dupa gol.

Valcencele s-au dus la 13-9 (min. 19) si 15-12 (min. 26), dar nu a mai avut forta sa marcheze in ultimele minute si Metz a egalat inainte de pauza, 15-15.

Metz a fost mai inspirata si in debutul reprizei a doua, cand a reusit sa conduca de cateva ori cu trei goluri diferenta, dar Oltchim a revenit pe finalul partidei.

In cele din urma disputa s-a incheiat nedecis, 26-26, iar Oltchim mai are ceva emotii pana la finalul grupei.

Trupa lui Radu Voina mai are nevoie de un punct din ultimele doua meciuri, cu Krim acasa si cu Buducnost in deplasare, pentru a-si asigura calificarea in semifinale. Chiar si asa, Oltchim are sanse minime sa mai prinda locul intai, astfel ca echipa noastra va da piept in semifinale cu castigatoarea celeilalte grupe ceea ce inseamna, cel mai probabil, o dubla de foc cu Gyori.

author avatar
Cristi Ionita
287 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger