AcasăSPORTHANDBAL: Norvegia - Romania 27-19. "Tricolorele", umilite la debutul la Campionatul European!

HANDBAL: Norvegia – Romania 27-19. „Tricolorele”, umilite la debutul la Campionatul European!

Nationala feminina de handbal a Romaniei a debutat cu o infrangere la Campionatul European, elevele lui Gheorghe Tadici fiind invinse, cu 27-19, de echipa Norvegiei, campioana olimpica en-titre.

Echipa Romaniei isi pune mari sperante in acest meci, antrenorul Gheorghe Tadici pariind pe forta grupului impotriva unei adversar pe care nu l-am mai invins de 14 ani.

Din pacate, debutul de meci a demonstrat ca Romania este departe de asteptari, nordicele distantandu-se rapid la 8-2 si 12-5 inainte de a intra la pauza cu un avantaj de noua goluri, 16-7.

Prima parte a reprizei a doua a continuat in acelasi mod, norvegiencele reusind sa marcheze gol dupa gol, desi Gheorghe Tadici a schimbat pe rand cei trei portari avuti la dispozitie.

In minutul 43, tabela de marcaj arata un neverosimil 23-10 in favoarea Norvegiei. Pe final, profitand ca adversarele au luat piciorul de pe acceleratie, „tricolorele” au reusit sa se apropie la 19-27.

Cu toate acestea, prestatia echipei noastre a lasat un gust amar, singura tactica parand a fi aceea ca toate mingile sa ajunga la Cristina Neagu, autoare a sapte goluri, insa dintr-un total de 17 aruncari.

author avatar
Cristi Ionita
223 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger