AcasăSPORTHandbal: Krim - Oltchim 28-24 si semifinalele raman doar un vis frumos

Handbal: Krim – Oltchim 28-24 si semifinalele raman doar un vis frumos

Oltchim Ramnicu Valcea s-a calificat en-fanfare in faza a doua a grupelor Ligii Campionilor, dar dupa Anul Nou trupa lui Jakob Vestergaard s-a transformat intr-o echipa de pluton ce nu poate tine ritmul la cel mai inalt.

Se vorbea despre semifinalele Ligii Campionilor si chiar o finala pe muchie de cutit cu Gyori ETO, marea favorita a competitiei, insa Oltchim joaca slab impotriva unor adversari net inferiori carora nu le vine sa creada cat de usor reusesc sa se impuna in fata super-campioanei Romaniei.

Dupa 22-23 cu Ferencvaros, Oltchim a comis-o si la Ljubljana, 24-28, iar calificarea in semifinale ramane doar o utopie.

Nu neaparat din cauza rezultatelor, matematic mai sunt sanse, ci mai ales din cauza jocului. Vedeta Katarina Bulatovic s-a zbatut singura vreo 20 de minute in repriza a doua, dupa o prima repriza execrabila, iar celelalte jucatoare de atac au avut doar reusite raslete.

In plus, apararea nu a mai functionat ca in alte meciuri, iar Paula Ungureanu nu a mai reusit sa inchida poarta ca de obicei.

Per ansamblu, impotriva lui Krim, Oltchim a continuat evolutia modesta din meciul cu Ferencvaros, ambele dispute fiind presarate cu numeroase greseli nefortate comise de handbalistele noastre.

Oltchim se uita de jos in sus la Krim si Ferencvaros, doua echipe cu care se distra in editiile precedente, iar Jakob Vestergaard si elevele sale au de raspuns la numeroase intrebari inainte de a mai vorbi despre semifinale si eventuala castigare a Ligii Campionilor.

author avatar
Cristi Ionita
239 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger