AcasăSPORTHandbal: Brazilia - Romania 33-28 Ne batem cu Franta

Handbal: Brazilia – Romania 33-28 Ne batem cu Franta

Nationala feminina de handbal a Romaniei a suferit prima infrangere la Mondialul din Brazilia, 28-33 cu gazda competitiei.

Desi Radu Voina a mizat pe Oana Manea si Adina Fiera, revenite dupa accidentari, Romania a fost de nerecunoscut cu Brazilia, sud-americancele dominand jocul de la un capat la celalalt.

Brazilia s-a desprins rapid pe tabela, 4-1 in minutul 4 si a pastrat constant un avans linistitor in fata echipei noastre, Romania reusind rareori sa se apropie de adversar.

Dupa 14-11 la pauza, diferenta s-a pastrat si in partea a doua, Brazilia reusind chiar sa-si mareasca avantajul spre final si sa se impuna cu 33-28.

Cu cinci puncte acumulate din primele patru meciuri, Romania se bate vineri seara, de la 21.15, cu Franta pentru locul al doilea in grupa. Totusi, Romania poate termina chiar pe locul al patrulea grupa in cazul in care pierde la scor cu Franta, iar Japonia castiga la scor cu modesta echipa a Cubei.

Daca bate pe Franta, Romania va juca in optimi cu locul al treilea din Grupa D, cel mai probabil Suedia. Daca pierde si termina pe locul trei va juca cu locul al doilea din Grupa D, cel mai probabil Croatia. Daca este depasita si de Japonia are mari sanse sa dea piept cu Danemarca in faza urmatoare a competitiei.

author avatar
Cristi Ionita
791 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger