AcasăSPORTHamilton, felicitat de Arnold pentru victoria in MP al Australiei

Hamilton, felicitat de Arnold pentru victoria in MP al Australiei

Arnold si Hamilton, doua personalitati care au in comun sportul

Pilotul britanic Lewis Hamilton (Mercedes), campionul mondial en titre, a debutat cu o victorie in noul sezon de Formula 1, castigand etapa de duminica, Marele Premiu al Australiei.

Arnold si Hamilton, doua personalitati care au in comun sportul

Hamilton a fost urmat pe podium de germanii Nico Rosberg (Mercedes) si Sebastian Vettel (Ferrari). In timpul premierii, britanicul a fost un moment amuzant, cand a dat ochii cu Arnold Schwarzenegger (67 de ani), invitat special la Albert Park. „Credeam ca esti mai inalt, omule!”, i-a spus Hamilton, replica fostului guvernator al Californiei venind imediat: „Azi nu mi-am luat pantofii cu toc”. Rugat de Arnold Schwarzenegger sa repete una din replicile sale celebre, Lewis Hamilton a ales filmul „Terminator”: „I’ll be back!” (n.n. – „Ma voi intoarce!”).
Doar 11 piloti au terminat cursa din Australia, una la care olandezul Max Verstappen, de la echipa Toro Rosso a devenit, la 17 ani si 166 de zile, cel mai tanar pilot din istoria Formulei 1! Din nefericire, fiul fostului pilot Jos Verstappen nu a trecut linia de sosire, fiind nevoit sa abandoneze in turul 34 din cauza unor probleme tehnice la monopostul sau. Colegul lui Verstappen de la Toro Rosso, Carlos Sainz jr (20 de ani), fiul legendarului Carlos Sainz, dublu campion mondial de raliuri, a incheiat pe 9 cursa australiana.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
101 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger