AcasăSPORTHamilton, amenintat ca va fi dat afara de la McLaren!

Hamilton, amenintat ca va fi dat afara de la McLaren!

Hamilton risca sa-si piarda jobul de milioane din cauza relatiei cu sexoasa Nicole

Platit cu 16 milioane de lire sterline pe an, britanicul Lewis Hamilton, pilotul echipei McLaren-Mercedes, risca sa devina somer la finalul sezonului 2012 de Formula 1.

Hamilton risca sa-si piarda jobul de milioane din cauza relatiei cu sexoasa Nicole

Vicecampion mondial in 2007, la debut si campion mondial in 2008, Hamilton a dezamagit in ultimele sezoane. Britanicul a terminat pe locul al cincilea ultima editie a C.M. de Formula 1, in care a castigat doar trei curse, la fel de multe precum coechipierul sau, Jenson Button, care abia anul trecut a ajuns la un salariu de 12 milioane de lire sterline. Rezultatele modeste ale mulatrului Lewis i-au facut pe cei de la McLaren sa-l anunte pe pilot ca risca sa ramana somer. Cele doua parti au semnat, in 2008, un contract valabil pe cinci ani, insa exista posibilitatea ca acordul sa fie intrerupt unilateral la sfarsitul lui 2012, daca nu se ajunge la o intelegere privind prelungirea. Martin Whitmarsh, inlocuitorul legendarului Ron Dennis la conducerea echipei McLaren, i-a reprosat lui Hamilton ca a fost mai preocupat, in ultimii ani, de relatia cu Nicole Scherzinger si viata traita in stil Hollywood decat de activitatea profesionala. Obiectivul lui Hamilton pentru noul sezon, care va debuta pe 18 martie, in Australia, este cert “implicarea activa in lupta pentru titlu”.

Lewis Hamilton si Nicole Scherzinger s-au cuplat in noiembrie 2007 si au avut parte de o relatie extrem de incinsa, cu multe suisuri si coborasuri. In iulie anul trecut se zvonea ca cei doi se vor casatori, iar in octombrie Nicole (33 de ani) l-a parasit pe Lewis (27 de ani) “din cauza diferentei de varsta si a comportamentului copilaresc al pilotului”. Totusi, cei doi au fost vazuti din nou impreuna de Anul Nou, iar gurile rele spun ca britanicul a cheltuit o multime de bani pentru a o recuceri pe cantareata.

author avatar
Cristi Ionita
127 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger