AcasăRecomandariHalePA locul 2

HalePA locul 2

Inca o eliminare prematura intr-un turneu important pentru Simona Halep. Romanca a parasit Wuhanul dupa primul meci disputat, 6-2, 2-6, 3-6 cu Garbine Muguruza, din Spania.

Simona Halep a fost extrem de nervoasa in meciul cu Muguruza

Dotat cu premii totale in valoare de 2,44 milioane de dolari, turneul de categorie Premier 5 de la Wuhan ramane de la primul lor joc fara cele doua favorite, Serena Williams (a abandonat in fata Alizei Cornet) si Simona Halep. Daca pentru americanca eliminarea nu are niciun efect, in cazul romancei pericolul il reprezinta pierderea locului 2 in clasamentul WTA. Sportiva din Constanta poate fi depasita de Maria Sarapova (4 WTA), daca rusoaica ajunge in finala competitiei. Iar o data cu retragerea Serenei, drumul este liber pentru Sarapova, care mai poate intalni pe traseu doar doua adversare de calibru, Eugenie Bouchard si Caroline Wozniacki.

Secretul victoriei Garbinei Muguruza

Antrenorul a facut diferenta in meciul de ieri. Cel putin asta este concluzia specialistilor care au analizat jocul celor doua. Spre deosebire de Wim Fissette, care s-a comportat ca un simplu spectator, antrenorul Garbinei Muguruza a fost extrem de activ. Alejo Mancisidor nu si-a lasat nicio clipa eleva singura si a intervenit ori de cate ori a considerat ca aceasta are probleme. Prima data, Mancisidor a iesit la rampa dupa setul 1, cu urmatoarele sfaturi: „Trebuie sa te misti mai mult, sa mergi dintr-o parte in alta. Ai nevoie de mai multe lovituri, joaca simplu, ataca punctele”. In setul decisiv, Muguruza a primit indicatiile decisive, care i-au adus victoria: „Nu esti convinsa de ce vrei sa faci. Urci, dar nu urci! Vei pierde daca nu ataci fileul! Si cauta tot timpul coltul liber!”.

Ilie Nastase: „Trebuie neaparat sa castige un Grand Slam!”

Legenda a tenisului, Ilie Nastase (foto) este de parere ca staff-ul Simonei Halep trebuie sa o ajute sa depaseasca aceasta perioada: „Imi este greu sa spun ce se intimpla cu ea pentru ca nu stiu exact! Cel mai bine ar fi sa o intrebam direct pe ea, pe cei din staff-ul ei, pe Virginia Ruzici. Forma nu ti-o poti planifica. Poare are si o cadere de incredere. Daca nu castigi, este foarte greu. Trebuie neaparat sa-si revina. Nu vreau sa zic mai mult pentru ca iar risc sa intru in gura lor. Un lucru este cert: trebuie sa cistige un Grand Slam! Nu trebuie sa se mai gindeasca la clasament, nu trebuie sa se agite sa se mentina cat mai sus. Au fost jucatoare care au fost numarul unu mondial si nu au castigat un turneu mare. Ea trebuie sa castige un Grand Slam”.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
206 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger