AcasăRecomandariHalep vorbeste deschis despre dopaj

Halep vorbeste deschis despre dopaj

Este, poate, cel mai cunoscut sportiv roman al momentului si un nume de referinta in tenisul feminin. Simona Halep intra azi in concurs la Sydney, primul turneu pe 2016 la care participa, cu gandul sa faca o buna pregatire fizica si psihica pentru Australian Open.

Simona Halep este printre putinii sportivi care au curaj sa vorbeasca deschis despre dopaj

Despre importanta antrenamentelor si rolul lor in obtinerea unor rezultate notabile a vorbit si Halep intr-un interviu acordat TVR. Constanteanca admite ca o pregatire excelenta sta la baza marilor succese, dar lasa sa se inteleaga ca, in unele cazuri, ar fi si altceva.
Intreaba direct despre dopajul din tenis, Simona Halep nu s-a ferit sa vorbeasca deschis. A evitat, insa, sa ofere nume de sportivi pe care ii banuieste ca triseaza. Doar forma lor fizica i-a dat de gandit. Sunt sportivi care alearga foarte, foarte mult. Eu sunt printre ei, alerg, alerg o ora, doua ore, dar, la un moment dat, nu mai pot. Unii, insa, pot alerga patru, chiar cinci ore. Nu stiu, poate ca au muncit mult mai mult decat mine si au ajuns sa poata alerga atat in mod natural”.

Nadal, suspectul de serviciu

Rafael Nadal este, fara doar si poate, cel mai acuzat jucator din istoria tenisului. S-a spus despre el, in nenumarate randuri, ca accidentarile suferite sunt o razbunare a organismului pentru substantele dopante pe care le-a folosit. Forma aratata in anii de maxima glorie, cu performante uluitoare, este in continuare pusa sub semnul intrebarii.
In circuitul feminin, inclusiv liderul Serena Williams e banuit ca se dopeaza. De la „loveste prea puternic pentru o femeie” si pana la „are constitutia unui barbat”, americanca a fost aratata cu degetul ani la rand.

„Diva” Maria Sarapova si sociabila Serena Williams

In relatia cu celelalte jucatoare din WTA, Simona Halep afirma ca are putine prietene, iar Maria Sarapova (foto) nu se numara printre ele. Ar fi si greu, din moment ce rusoaica nu obisnuieste sa-si bage in seama adversarele. „Sarapova nu vorbeste deloc, are rutina ei. Si nici Bouchard, adar ea cred ca de fapt o imita pe Maria. Pe Serena Williams o simpatizez si o respect mult. O admir si pentru faptul ca saluta, ca vorbeste cu tine in vestiar, chiar si pe teren”, a dezvaluit Halep.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.164 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger