AcasăSPORTHalep, victorioasă în primul meci de la startul colaborării cu Mouratoglou

Halep, victorioasă în primul meci de la startul colaborării cu Mouratoglou

Halep, victorioasă în primul meci de la startul colaborării cu Mouratoglou (sursa foto: Twitter/Simona Halep)

Veste bună pentru fanii Simonei Halep! Românca a început cu dreptul actuala ediție a turneului Madrid Open, obținând victoria în primul meci de la începutul colaborării cu antrenorul Patrick Mouratoglou.

Halep (locul 21 WTA) va juca în turul 2 al turneului, după ce a trecut, joi, de chinezoaica Shuai Zhang, jucătoarea aflată pe locul 40 în ierarhia mondială. Simona a părăsit victorioasă zgura de la Madrid Open, după două seturi câștigate, la finele a 68 de minute de joc, cu tabela arătând scorul 6-2, 6-3.

Primele impresii după meci

„Am rămas concentrată, agresivă, am fost puternică pe picioare și am știut ce trebuie să fac. A fost un meci bun din partea mea, din punctul meu de vedere, având în vedere că veneam după o pauză. Nu mă uit doar la rezultat, vreau să mă uit la cum evoluează jocul meu. Întotdeauna voi avea senzații minunate jucând la Madrid, atmosfera a fost deosebită”, a declarat Halep la finalul meciului, citată de gsp.ro.

După victoria din primul meci în care l-a avut alături pe Mouratoglou, noul său antrenor, românca se pregătește pentru înfruntarea din turul doi al competiției găzduite de capitala Spaniei. Simona va evolua contra câștigătoarei din mediul dintre spaniola Paula Badosa și rusoaica Veronika Kudermetova.

Vă amintim că Halep – despre care s-a aflat în 7 aprilie că „începe un nou capitol” și că va colabora cu Patrick Mouratoglou – a câștigat de două ori trofeul la Madrid, în 2016 și 2017, iar în 2019 a jucat în finala turneului.

403 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger