AcasăSPORTHalep, victorioasa din nou la Roma. Va juca in semifinalele turneului

Halep, victorioasa din nou la Roma. Va juca in semifinalele turneului

Simona e pe val, la Roma! Romanca s-a apropiat si mai mult de ultimul act al competitiei, asigurandu-si prezenta in marea finala.

Anett Kontaveit, jucatoarea estona in varsta de 21 de ani care, inainte de a-i fi adversara Simonei in sferturile competitiei din Italia a invins-o pe numarul 1 mondial, Angelique Kerber, nu a putut sa ii stea in cale romancei, astfel ca meciul incheiat in urma cu scurt timp a fost dominat de Halep, care a incheiat ambele seturi, 6-2, 6-4, castigand infruntarea dupa 80 de minute.

Dupa ce a trecut fara probleme de jucatoarea aflata pe locul 68 WTA, venita din calificari, Simona isi va afla viitoarea adversara abia la finele meciului Gavrilova – Bertens.

author avatar
Cristina Stefan
164 afisari

1 COMENTARIU

  1. BANI ACASA: NOI AM DAT DEJA EXTRA-BONUS 250 DE DOLARI! Lucrati acasa, la calculator, in timpul liber. Pe langa alte tipuri de castiguri, noi am dat deja și extra-bonus 250 DE DOLARI CHIAR DIN PRIMA LUNA a seriei de activitati speciale lansate la data de 12 aprilie 2017. Suntem pregatiti sa va ajutam pas cu pas, in asa fel incat sa castigati sigur, simplu si comod bani. Oferim si solicitam SERIOZITATE! Nu ne cautati decat dupa ce v-ati hotarat cu seriozitate! Cereti detalii mai multe la adresa de email: nnarcisadrian@yahoo.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger