AcasăSPORTHalep urca pe locul 1 WTA. Prima reactie a Simonei dupa marea...

Halep urca pe locul 1 WTA. Prima reactie a Simonei dupa marea reusita: „E ziua mea speciala!”

Adevarata imagine a bucuriei

E lesne de inteles ca trece prin cele mai speciale momente din cariera sa de jucatoare profesionista si ca se bucura de reusita pe care putine sportive o pot vedea fructificata, pana la varsta de 26 de ani – aceea de a urca pe prima treapta a topului mondial!

Adevarata imagine a bucuriei

Victoria de sambata, contra letonei Ostapenko -scor 6-2, 6-4 – i-a adus Simonei Halep mai mult decat o calificare in finala unui turneu – vorbind despre actuala editia a China Open. I-a indeplinit o dorinta pretioasa, aceea de a deveni prima romanca aflata pe locul 1 WTA. Nu i-a fost usor sa ajunga aici, iar fanii ei stiu bine ca a mai avut cateva ocazii, pe parcursul acestui an competitonal, de a-si transforma visul intr-o frumoasa realitate. Iata, insa, ca acest lucru s-a intamplat, intr-o zi de sambata, pe 7 octombrie 2017!

„Cuvintele nu pot descrie ce simt”, a marturisit Simona, inainte sa paraseasca terenul pe care a jucat meciul contra sportivei aflate pe locul 8 WTA. Halep a recunoscut ca e foarte emotionata si ca ii e greu sa vorbeasca, mai ales si dupa surpriza pregatita de organizatorii turneului, care i-au oferit un mare „1” din trandafiri rosii, dupa accederea pe prima treapta mondiala. „E ziua mea speciala”, a mai punctat Simona, romanca tinand sa le multumeasca familiei si antrenorilor si sa le transmita suporterilor ca turneul nu s-a incheiat si ca ii asteapta duminica sa vada finala.

sursa foto: facebook.com/ChinaOpen

author avatar
Cristina Stefan
187 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger