AcasăSPORTHalep tinteste locul 1 WTA

Halep tinteste locul 1 WTA

Simona Halep vrea sa triumfe la Bucuresti, in fata spectatorilor romani

Prezenta la Bucuresti pentru turneul WTA care incepe astazi, Simona Halep a declarat intr-o conferinta de presa ca obiectivul ei pentru anul 2014 este sa ajunga pe locul 1 in clasamentul mondial.

Simona Halep vrea sa triumfe la Bucuresti, in fata spectatorilor romani

Chiar daca o accidentare la glezna i-a blocat intrarea in finala turneului de la Wimbledon, Simona Halep a declarat ca este pregatita sa joace un tenis de calitate la Bucuresti, in fata publicului roman. „Ma bucur pentru ce am facut pana acum in tenis, dar nu vreau sa ma opresc aici. Vreau mult mai mult, visul meu este sa ajung si mai sus, numarul 1 WTA. Nu stiu daca se va intampla si cand, dar imi doresc sa ajung. Acest turneu de la Bucuresti inseamna mult pentru mine, fiindca este primul de la noi din tara. Mi-am dorit foarte mult sa joc aici. Voi da tot ce pot sa ajung in finala, chiar daca va fi foarte greu, deoarece vin de pe iarba, dar sper sa ma acomodez repede la zgura”.

Petra_Kvitova

Simona Halep, cap de serie nr. 1 la turneul „BRD Bucharest Open”, dotat cu premii de 250.000 dolari, va juca in primul tur, conform tragerii la sorti, cu Kristina Mladenovic (Franta), cea care a invins-o pe romanca in turneul de la Paris, din luna ianuarie.

Petra Kvitova a razbunat-o!

Jucatoarea ceha Petra Kvitova (foto), cap de serie numarul 6, a castigat turneul de la Wimbledon, impunandu-se in finala cu Eugenie Bouchard, cea care in semifinale trecuse de Simona Halep. Asa cum a anticipat romanca, Kvitova a controlat partida cu Bouchard, pe care a castigat-o in 57 de minute, scor 6-3, 6-0. Este al doilea triumf la Wimbledon pentru cehoaica, dupa cel din 2011.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
192 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger