AcasăSPORTHalep, victorie în două seturi la Australian Open 2022 / Ce au...

Halep, victorie în două seturi la Australian Open 2022 / Ce au făcut celelalte jucătoare din România – VIDEO

Halep, start cu dreptul la Australian Open 2022. Și-a învins adversara în două seturi - VIDEOHalep, start cu dreptul la Australian Open 2022. Și-a învins adversara în două seturi - VIDEO (sursa foto: facebook/Simona Halep)

Vin vești bune pentru fanii „sportului alb” despre trei dintre cele mai cunoscute jucătoare de tenis din România, prezente pe tabloul de simplu la Australian Open. Atât Simona Halep, cât și Sorana Cîrstea și Irina Begu au obținut calificarea în uturul doi al turneului de Grand Slam.

Fostul lider al clasamentului mondial, Simona Halep, a început, așadar, cu dreptul Australian Open. A obținut prima victorie la actuala ediție a turnelului, învingând-o, în două seturi, pe jucătoarea polonă Magdalena Frech, locul 102 în ierarhia WTA.

Halep, locul 15 WTA, va juca în turul al doilea al Grand Slam-ului de pe tărâm australian, după ce a trecut de Frech, scor 6-4, 6-3.

Primele impresii

Simona a oferit câteva impresii „la cald” după victoria de marți. „Primul meci al turneului întotdeauna e dificil, am fost nervoasă, am fost nesigură că pot juca un tenis bun azi, dar în final am câştigat şi asta mă face foarte fericită”, a declarat sportiva, într-un interviu acordat chiar pe teren.

Jucătoarea a explicat de unde această stare. „Cred că de la accidentările pe care le-am avut anul trecut, a fost un an greu, aşa că încrederea mea nu a fost foarte ridicată la finalul anului trecut, acum încerc doar să joc cel mai bun tenis de fiecare dată când intru pe teren. Săptămâna dinainte a fost grozavă şi acum caut doar să fiu mai bună ca astăzi”, a declarat Halep.

Și Cîrstea și Begu au ieșit victorioase de pe teren

Și Sorana Cîrstea a obținut o victorie frumoasă, în turul 1 la Australian Open. Românca aflată pe locul 38 WTA a trecut de cunoscuta jucătoare cehă Petra Kvitova, locul 19 mondial, scor 6-2, 6-2, asigurându-și prezența în turul secund al turneului.

De asemenea, Irina Begu a ieșit victorioasă de pe teren, după meciul din primul tur, în care a întâlnit-o pe franțuzoaica Oceane Dodin, înfruntare încheiată după trei seturi: 2-6, 7-5, 6-3.


249 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger