AcasăSPORTHalep si atat!

Halep si atat!

Simona Halep a suportat cu greu caldura de la Melbourne

Romanca Simona Halep, a 11-a favorita la Australian Open, s-a calificat, ieri, in turul trei al primului turneu de Mare Slam al anului.

Simona Halep a suportat cu greu caldura de la Melbourne

Halep a invins-o in turul doi, cu scorul de 4-6, 6-0, 6-1, dupa doua ore si trei minute, pe Varvara Lepsenko (SUA), pozitia 50 in ierarhia mondiala. In faza urmatoare, constanteanca o va intalni pe Zarina Dias (Kazahstan), jucatoare venita din calificari si locul 152 WTA. Zarina Dias a trecut in turul doi al calificarilor romanca Andreea Mitu. Imediat dupa incheierea meciului Simonei, organizatorii turneului de la Antipozi au decis suspendarea tuturor partidelor care urmau sa inceapa. „Nu se joaca nimic pana la 16.00, cand se face putin mai racoare”, a sunat ordinul.

Interesant este ca, desi aveau posibilitatea sa traga acoperisurile rabatabile la unele arene, organizatorii n-au vrut sa faca acest lucru, starnind mania jucatorilor lasati „descoperiti” in arsita. „Daca nu se iau masuri, eu ma retrag, plec de la acest turneu! Cu orice risc!”, a tunat rusoaica Maria Sarapova, cap de serie numarul 3 si poate cel mai puternic brand prezent la Melbourne.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
193 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger