AcasăRecomandariHalep se transforma in Bouchard

Halep se transforma in Bouchard

Pentru specialistii din tenis, caderea Simonei Halep din a doua parte a sezonului este inexplicabila. Dintr-o jucatoare de temut, romanca a ajuns sa nu mai sperie nicio adversara din Top 10, scriu americanii.

Simona Halep nu isi regaseste placerea de a juca tenis, problema intalnita si la canadianca Bouchard

Sports Illustrated a realizat o analiza a favoritelor inscrise pe tabloul feminin de la Wimbledon, cel de-al treilea turneu de Grand Slam al anului, care va incepe in mai putin de o saptamana. Chiar daca este clasata pe trei in ierarhia WTA, Simona Halep nu primeste prea multe sanse de la americani, care sunt convinsi ca romanca se afla in plinacriza a jocului! „E oficial: Simona Halep este in criza! Poate ca nu e o criza atat de pronuntata ca acelea in care se afla Eugenie Bouchard si Agnieszka Radwanska, ambele pierzand repede la Birmingham, dar forma ei ramane una ingrijoratoare. De cand a fost invinsa de Serena Williams in semifinale la Miami, Simona Halep n-a mai fost aceeasi jucatoare. Nu uitati ca ea n-a reusit sa joace vreo finala pe zgura, suprafata ei preferata, ba chiar a si fost eliminata repede (n.n. – turul 2) la Roland Garros”, noteaza jurnalistii de la Sports Illustrated, care nu rateaza oportunitatea de a se lega de concedierea antrenorului Victor Ionita: „Acum, dupa un nou rezultat dezamagitor la Birmingham, romanca si-a dat afara antrenorul. Si a facut-o chiar inainte de Wimbledon, incredibil!”. Candva una dintre marile sperante ale tenisului feminin, canadianca Eugenie Bouchard a iesit din

Bouchard

Top 10 (locul 12) si tot mai multa lume ii prezice, deja, o cariera mediocra, desi are numai 21 e ani.
In 2015, jucatoarea din Constanta a castigat trei turnee (Shenzen, Dubai si Indian Wells) si a pierdut alte trei semifinale, la Miami, Stuttgart si Roma. Dupa intrecerea din capitala Italiei, pentru Halep a urmat o serie de rezultate dezamagitoare, cu infrangeri surprinzatoare atat la Roland Garros, cat si la Birmingham.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
526 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger