AcasăSPORTHalep se pregateste sa intre pe teren, in turul 3 la US...

Halep se pregateste sa intre pe teren, in turul 3 la US Open

UPDATE: Simona s-a impus cu 6-1, 2-6, 6-4 si merge in optimile de finala ale US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. In aceasta faza, constanteanca o va infrunta pe Suarez Navarro (Spania), a 11-a favorita a turneului fenimin.

Dupa ce si-a depasit adversarele pe care le-a intalnit pana acum, de cand a inceput ultimul Grand Slam al anului, Simona se pregateste de urmatoarea infruntare, cea din turul 3 al competitiei.

Adversara sa la acest nivel al US Open-ului 2016 este Timea Babos, sportiva din Ungaria aflata pe locul 34 in lume. Pornind din postura de a cincea favorita la obtinerea trofeului prestigioasei competitii, Simona are, la nivel teoretic cel putin, sanse mari sa acceada in faza urmatoare a turneului. Meciul urmeaza sa inceapa peste mai putin de 90 de minute, adica la ora 18, ora Romaniei.

Va reamintim faptul ca Halep e singura romanca ramasa in competitia de simplu feminin, dupa ce deunazi si Monica Niculescu a fost eliminata de la actuala editie a US Open. Jucatoarea care i-a intrerupt parcursul romancei, invingand-o cu 6-3, 6-1, a fost daneza Caroline Wozniacki.

sursa foto: facebook/Simona Halep

author avatar
Cristina Stefan
126 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger