AcasăSPORTHalep se pregateste de Roland Garros. Cum se simte dupa accidentarea de...

Halep se pregateste de Roland Garros. Cum se simte dupa accidentarea de la Roma!

Romanca a ratat a treia sansa de a obtine un prim titlu de Grand Slam din cariera, dupa precedentele doua finale jucate la Roland Garros.

Revenita in tara, la doar o zi dupa ce a pierdut finala turneului desfasurat in capitala Italiei, meci pe durata caruia s-a accidentat la glezna, Simona Halep a recunoscut ca resimte unele dureri, dar ca acestea „sunt normale”.

Totodata, constanteanca a explicat ca nu si-a pus nicio clipa problema sa abandoneze finala de la Roma. „Era imposibil sa abandonez (…) mai ales ca nu am avut nimic grav, adica vreo ruptura sau ceva. Pentru o entorsa nu puteam sa abandonez finala”, a punctat Halep.

In alta ordine de idei, vorbind despre urmatoarea competitie la care va participa, si anume al doilea Grand Slam al anului, Roland Garros, Simona a parut sa nu plece la urechea la speculatiile cum ca, in lipsa Serenei Williams, ar fi favorita la titlu. „Nu sunt favorita, sunt intr-o forma buna. Nici pe val nu pot sa spun ca sunt (…) ma simt bine, am incredere (…) insa vom vedea ce va fi la Roland Garros”, a tinut sa lamureasca romanca aflata pe locul 4 WTA.

E de mentionat faptul ca Simona nu a venit singura in Bucuresti, ci alaturi de australianul Darren Cahill, antrenorul sau.

sursa foto: Facebook/Simona Halep

author avatar
Cristina Stefan
248 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger