AcasăSPORTHalep se gandeste deja la viitoarele meciuri: Am plans, dar acum zambesc

Halep se gandeste deja la viitoarele meciuri: Am plans, dar acum zambesc

„Viata merge mai departe si sigur, in viitor, daca voi munci tot asa si voi continua sa joc la fel, voi fi din nou intr-o pozitie buna”. E convingerea Simonei, dupa infrangerea dramatica de la Melbourne.

Chiar daca a jucat bine, a avut curaj si faze spectaculoase, in finala de sambata, romanca nu si-a vazut nici a treia oara implinita dorinta de a castiga un titlu de Grand Slam.

Dupa un scurt moment de ragaz, Simona a iesit in fata presei cat se poate de increzatoare in parcursul sau pe viitor. „Am plans, dar acum zambesc”, a recunoscut constanteanca in startul conferintei de presa de dupa finala de la Melbourne, pierduta dramatic in fata danezei Wosniacki. „In final e doar un meci de tenis, dar sunt foarte trista ca n-am putut sa-l castig, am fost iar aproape, (…) dar ea a fost mai buna, mai proaspata si a avut mai multa energie in final (…) Am facut 100% ce puteam sa fac azi”, a punctat Halep.

Nesansa a facut ca romanca sa piarda, din pacate, finala la Melbourne, dar si locul 1 mondial. Daneza Caroline Wozniacki a castigat finala actualei editii a Australian Open, 7-6(2) 3-6 6-4, victorie ce ii va aduce urcarea pe treapta 1 a clasamentului WTA.

sursa foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
144 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger