AcasăSPORTHalep, sarbatorita la Wuhan

Halep, sarbatorita la Wuhan

Halep a avut parte de o primire pe masura statutului

Prezenta in China, la Wuhan, cu ocazia unui puternic turneu de tenis (premii de 2,4 milioane de dolari), Simona Halep a avut parte de o placuta surpriza din partea organizatorilor.

Halep a avut parte de o primire pe masura statutului

Cum duminica a implinit 24 de ani, romanca a fost sarbatorita la Wuhan, petrecerea jucatoarelor participante fiind dedicata Simonei, dar si Monicai Puig, din Puerto Rico (a implinit 21 de ani). Dupa ce au suflat in lumanarile de pe tort si si-au pus fiecare cate o dorinta, cele Halep si Puig au ciocnit o cupa de sampanie cu celelalte sportive prezente la petrecere.
Despre prezenta la Wuhan si asteptarile cu acest turneu, Simona Halep a precizat ca spera sa continue seria de rezultate bune inregistrate in SUA. „Vin dupa competitiile din America, acolo unde am jucat foarte bine si am avut rezultate bune. Nu ma asteptam la ele, pentru ca am avut un sezon prost anul trecut la aceleasi turnee. Dar acum am mai multa incredere in jocul meu si pot spune ca am venit la Wuhan sa ma bucur de turneu. Voi incerca sa castig macar un meci”, a declarat Halep, incantata sa joace in noul complex sportiv din Wuhan, „unul foarte frumos, dar urias, extrem de mare”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
160 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger