AcasăSPORTHalep - Sarapova, la Brisbane, de Boboteaza

Halep – Sarapova, la Brisbane, de Boboteaza

Halep si Sarapova ofera una dintre cele mai interesante rivalitati din tenisul feminin

Chiar daca are un manager care ii  stabileste programul si participarile la turneele din 2016, Simona Halep a inceput sa asculte exclusiv de sfaturile antrenorului Darren Cahill.

Halep si Sarapova ofera una dintre cele mai interesante rivalitati din tenisul feminin

La recomandarea acestuia, constanteanca si-a schimbat calendarul pentru luna ianuarie. Astfel, Brisbane International devine primul turneu la care va participa romanca in 2016, in loc de Shenzen, acolo unde a luat startul anul acesta. Intre 3 si 9 ianuarie, Simona merge acasa la Darren, acolo unde va ramane pana dupa Australian Open!
Conform presei de la Antipozi, Halep s-a aratat incantata si de atmosfera pe care a vazut-o la Brisbane International. Cameron Pearson, directorul turneului, a povestit: „Simona si-a dorit sa participe la turneul nostru dupa ce a vazut imaginile cu publicul de la ultima editie si cu arena. Nu stiu daca Darren are vreo influenta in faptul ca ea a ales un turneu australian, dar stiu ca Darren Cahill este un fan al competitiei noastre”. Conform organizatorilor, la Brisbane, turneu din categoria Premier, si-au mai anuntat participarea detinatoarea trofeului, rusoiaca Maria Sarapova (locul 4 WTA), Garbine Muguruza (3 WTA), Angelique Kerber (10 WTA),  Timea Bacsinszky (12 WTA), Carla Suarez Navarro (13 WTA) si Victoria Azarenka (22 WTA). Programul romancei pana la Australian Open (18-31 ianuarie) mai prevede o participare si la turneul de la Sydney (10-15 ianuarie).

Elvetia vine la J.O. cu perechea Hingis-Federer

Elvetia este aproape sa propuna pentru Jocurile Olimpice de la Rio un dublu mixt invincibil: Martina Hingis – Roger Federer (foto)! „Asa cum am zis mereu, mi-ar placea sa joc alaturi de Roger, dar decizia nu sta in mainile mele. El are propriul calendar si stiu cat de aglomerat este. Daca nu voi reusi, atunci sper sa joc alaturi de Wawrinka. Stan mi-a spus ca este disponibil, daca Roger nu poate. Oricare dintre ei este o optiune foarte buna pentru mine”, a recunoscut Hingis (35 ani), campioana in acest an la Australian Open, Wimbledon si US Open, atat dublu mixt, cat si dublu feminin.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
235 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger