AcasăSPORTHalep - Sarapova a fost trantit la pariuri?

Halep – Sarapova a fost trantit la pariuri?

Halep si Sarapova au aratat cel mai bun tenis al lor la Turneul Campioanelor

Mafia pariurilor sportive a incercat sa loveasca si la Turneul Campioanelor de la Singapore, competitie care a reunit la start cele mai valoroase opt jucatoare din lume (cu exceptia Serena Williams, aflata in vacanta).

Halep si Sarapova au aratat cel mai bun tenis al lor la Turneul Campioanelor

Conform presei singaporeze, un cetatean englez a fost retinut pentru pariuri ilegale plasate in sesiunea de seara a zilei de miercuri (cu o saptamana in urma). „The New Paper” scrie ca informatia a fost confirmata chiar de purtatorul de cuvant al Inaltei Comisii Britanice, care a declarat ca persoana retinuta este interogata de procurori in legatura cu activitatea desfasurata. Mai mult, oficiali ai WTA si politisti din Singapore l-au luat la intrebari si pe un cunoscut parior rus, care a mizat sume imense fix pe meciul Simona Halep – Maria Sarapova (scor 4-6, 4-6). Cei doi sunt acuzati ca foloseau in favoarea lor momentele in care decizia acordarii punctului pentru o jucatoare sau alta era intarziata de cererea unui „challenge” (ori chiar de arbitru), lucru interzis. Mai mult, pariorii profitau si de diferenta de cateva secunde intre momentul desfasurarii punctelor si cel in care acestea ajungeau sa fie transmise in direct de televiziuni. Daca rusul a pariat, oarecum firesc, pe meciul conationalei sale, englezul a preferat seara de miercuri, cand au avut loc partidele Garbine Muguruza – Angelique Kerber (6-4, 6-4) si Hingis/Mirza – Hlavackova/Hradecka (6-3, 6-4); se pare ca sumele mizate de el erau de ordinul zecilor de mii de euro!
Nu este pentru prima data cand tenisul este in centrul unui asemenea scandal. In luna august, jucatorii italieni Daniele Bracciali si Potito Starace au primit suspendare pe viata pentru legaturi cu mafia pariurilor. Ulterior, Starace a scapat de toate acuzatiile, iar lui Bracciali i s-a redus pedeapsa la un an de suspendare.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
265 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger