AcasăSPORTHalep s-a retras de la Wimbledon. Prima reacție a organizatorilor turneului, după...

Halep s-a retras de la Wimbledon. Prima reacție a organizatorilor turneului, după anunțul Simonei

Halep s-a retras de la Wimbledon. Prima reacție a organizatorilor turneului, după anunțul Simonei (sursa foto. Facebook/ Simona Halep)

Fanii fostului lider mondial, care abia așteptau să o vadă pe Simona jucând pe iarba de la Wimbledon, au primit o veste rea, chiar din partea constănțencei aflate pe locul 3 în ierarhia WTA.

Prin intermediul unui mesaj postat vineri, 23 iunie, pe pagina sa oficială de Instagram, Simona Halep și-a anunțat, ”cu mare tristețe”, retragerea de la actuala ediție a turneului.

Românca își motivează decizia prin faptul că nu s-a recuperat complet după accidentarea la gambă. E vorba despre problema care a făcut-o să părăsească turneul de la Roma și să nu joace nici la Roland Garros 2021.

”Am dat totul pentru a fi gata să joc la Wimbledon, și având amintiri speciale de acum doi ani, eram entuziasmată şi onorată să revin pe aceste terenuri frumoase ca deţinătoare a trofeului. Din păcate, corpul meu nu a cooperat”, a mărturisit sportiva.

 Al doilea Grand Slam ratat

Declarându-se ”supărată” că a trebuit să ia o astfel de decizie, Simona a ales să menționeze și faptul că această perioadă a fost ”dificilă” pentru ea, cu trimitere la faptul că nu a jucat nici la Grand Slam-ul de la Paris, din cauza accidentării. ”Vom vedea ce ne rezervă viitorul, dar sper că mă va face mai puternică (atât-n.n) ca om, (cât-n.n) şi ca sportiv. Mulţumesc tuturor celor de la Wimbledon pentru înţelegere şi pentru sprijin”, a mai scris Simona, pe rețeaua de socializare.

Și tot prin intermediul unei rețele sociale, de această dată pe Twitter, a venit și prima reacție a celor de la Wimbledon. ”Ne vei lipsi în acest an, Simona Halep – să te întorci mai puternică în 2022!” – stă scris într-o postare pe pagina oficială a turneului.

Vă amintim că Simona Halep a câștigat trofeul la Wimbledon, în 2019, acela fiind al doilea său titlu de Grand Slam din carieră.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep)

296 afisari

6 COMENTARII

  1. Lasa tu Hapleo, ca iti revii si tu la anul si La Multi Ani !! 🙂 Nu ai tu treaba cu tenisul, numai cu circul metaloglobus poate, tu tampita drakului, toti rad de tine, de cat de proasta si idioata utila esti !! 🙂 Ar mai trebui sa te intepi cu ceva ser experimental numai vaxin si in cap, cam la fiecare 5-6 luni, ca de acum asa vor face cu voi, cu astia 4 miliaone de soricei cobai experimentali ai coloniei de la marginea Europei !! 🙂 Tu, daca te-a mancat in fundulet sa te intepi, asta e, suporti de acum consecintele actiunilor tale de oligofrena patentata !! 🙂 Si sa nu uiti de virtue-signalling, tu handikapata drakului, esti de o prostie nimicitoare, putem zice !! 🙂 Speram sa ajungi macar pe locul 10, apoi 50, si tot asa, si sa iti faca bronzatul ala de (C)Iuruc cati mai multi copii xerox, cel putin sau macar tot asa de tampiti ca tine, si toata familia de machedoni kokalari !! 🙂

  2. Oare cine nu intelege ca fata si-a facut SUMA si n-o mai intereseaza fenomenul. Odata ce te-ai maritat, adio arme. Asta cu particip dar ma retrag e o strategie ca sa nu fie sanctionata de federatia internationala. La JO sigur o sa mearga ca n-a mai fost si vrea sa fie spectatoare. Nu va asteptati la performante…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger