AcasăSPORTHalep s-a razbunat pe Makarova

Halep s-a razbunat pe Makarova

Reactie de mare campioana a Simonei Halep la revederea cu Ekaterina Makarova, cea care a eliminat-o de la Australian Open in faza sferturilor de finala.

Halep urla de bucurie dupa un meci epuizant

Cele doua jucatoare de tenis s-au intalnit joi seara, la Dubai, intr-un turneu dotat cu premii in valoarte de 2,5 milioane de dolari. Miza, aceeasi ca la Antipozi, un loc in semifinalele competitiei, doar deznodamantul a fost altul. Simona a inceput partida in forta si, cu un break facut in game-ul doi, a luat un avantaj linistitor (0-3) in chiar startul intalnirii. Cu lovituri puternice si mingi plasate in colturile terenului, romanca si-a adjudecat setul unu fara sa forteze prea mult (6-3). Problemele au aparut in setul doi (multe duble greseli, incapabila sa-si faca serviciul), pierdut de constanteanca fara drept de apel, la unu (1-6).
In decisiv, Simona Halep si Ekaterina Makarova au oferit un tenis de mare clasa, cu multe schimburi de mingi nemaivazute intr-un meci de fete. La 4-3, romanca a reusit break-ul, dar vechea ei problema din setul precedent (serviciul) a iesit inca o data la iveala. S-a mers apoi cap la cap pana in 6-5, cand Halep inca o data a facut break-ul, punand capat intalnirii dupa trei seturi epuizante (6-3, 1-6, 7-5).

author avatar
Laurentiu Teodorescu
186 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger