AcasăSPORTHalep s-a calificat in sferturi la Wimbledon!

Halep s-a calificat in sferturi la Wimbledon!

Un nou succes pentru romanca, la Wimbledon! Simona Halep s-a calificat in sferturile competitiei, invingand-o pe Zarina Dias, sportiva din Kazahstan aflata la aceasta data pe locul 72 mondial.

Simona a pierdut primul game, dar si-a revenit rapid, ajungand sa conduca, 3-1, dupa primele minute de joc. Apoi tabela a aratat 5-3, pentru Halep, romanca adjudecandu-si primul set cu 6-3, dupa 29 de minute de joc. In setul secund, romanca in varsta de 23 de ani a castigat primele trei game-uri consecutiv, iar apoi si al patrulea punct, pe serviciul adversarei sale. Halep si-a castigat apoi serviciul, ducand scorul la 5-0. Simona a punctat apoi decisiv, adjudecandu-si si setul doi. La finele infruntarii, dupa mai putin de o ora de joc, tabela a aratat astfel: Halep-Dias: 6-3, 6-0.

Sustinuta din tribune de parintii sai, constanteanca, finalista la Roland Garros, a intrat pe terenul doi de la Wimbledon decisa sa castige in fata Zarinei Dias, pentru a-si asigura un loc in sferturile de finala ale turneului disputat pe iarba londoneza. Halep o va intalni in etapa urmatoare pe nemtoaica Sabine Lisicki, cap de serie numarul 19. Lisicki a trecut, marti dupa-amiaza, de Iaroslava Svedova, jucatoare din Kazahstan aflata pe locul 65 in ierarhia mondiala.

Sursa foto: Facebook/Simona Halep

author avatar
Cristina Stefan
230 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger