AcasăSPORTHalep, primita ca o campioana: Ma bucur ca sunt din Romania si...

Halep, primita ca o campioana: Ma bucur ca sunt din Romania si va multumesc din tot sufletul pentru tot

Emotionata de primirea de care a avut parte la aeroport, la intoarcerea in Bucuresti, de la Paris, Simona Halep le-a multumit celor care au sustinut-o atat pe perioada turneului de la Roland Garros, cat si romanilor care au tinut sa o intampine, pe Otopeni, la revenirea in tara.

Finalista din acest an a turneului, constanteanca in varsta de 22 de ani a fost primita cu flori si urale de catre zeci de fani, care au tinut sa ii arate cat de mandri au fost sa o vada jucand in ultimul act al prestigioasei competitii de la Paris. Incantata de reactia romanilor, Simona le-a multumit si a semnat minute bune autografe pentru ei. Nu in ultimul rand, in cadrul declaratiilor facute in salonul oficial de la Aeroportul Henri Coanda, seara trecuta, Simona Halep s-a declarat mandra ca e romanca. „Sunt mult mai emotionata acum decat înaintea finala de la Roland Garros. Vreau sa va multumesc din suflet ca ati venit, ca m-ati primit calduros (…) Nu in ultimul rand vreau sa multumesc romanilor care m-au sustinut foarte mult acolo, la Roland Garros si celor care m-au sustinut in fata televizoarelor punct cu punct. Sunt bucuroasa ca traiesc aceste clipe, vor fi clipe de neuitat. (…) Ma bucur foarte mult ca am realizat aceasta reusita pentru mine, cat si pentru Romania. Ma bucur ca sunt din Romania si va multumesc din tot sufletul pentru tot”, a marturisit Halep.

Totodata, Simona a declarat ca va munci si mai mult ca pana acum, pentru ca isi doreste sa mai ajunga in finale de Grand Slam. „Voi munci sa ajung si mai sus”, si-a asigurat romanca fanii care i-au urmarit fiecare pas, de la revenirea pe taram autohton.

Insotita de parintii sai, care i-au fost alaturi si in marea finala, la Roland Garros, Simona Halep a ajuns in Romania la doar cateva zeci de ore dupa ce a jucat cel mai importand meci din cariera, cel impotriva Mariei Sarapova. Desi a luptat cu mult curaj si determinare, Simona a cedat in fata rusoaicei, care a castigat – scor 6-4 7-6, 6-4 – finala Grabd Slamului desfasurat pe zgura, la Paris.

author avatar
Cristina Stefan
135 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger