AcasăSPORTHalep, primele declaratii dupa finala pierduta la Paris: "Sunt trista ca..."

Halep, primele declaratii dupa finala pierduta la Paris: „Sunt trista ca…”

A fost, ca si in 2014, la un pas de a fi ea cea care ridica trofeul de campioana la Roland Garros. De aceasta data, Simona a fost foarte aproape si sa urce pe locul 1 WTA, o alta mare reusita la care vizeaza orice jucatoare de tenis.

Dezamagita, cum era de asteptat, ca nu si-a putut implini dorinta de a-si trece in palmares un prim titlu la un Grand Slam, desi a fost la un pas si a muncit mult la aceasta editie a competitiei pariziene pentru a-l obtine, romanca rostit cateva cuvinte, dupa ce a primit placheta destinata finalistei de la Roland Garros 2017, in cadrul ceremoniei de premiere.

Din start, a tinut sa multumeasca publicului. „Sunt trista ca n-am putut sa o castig, a fost un turneu grozav (…) va multumesc ca m-ati sprijinit”, a admis Simona.

Apoi, Halep si-a felicitat adversara, pe letona Jelena Ostapenko, inainte de a le transmite celor din staff-ul personal ca „e o zi grea”, pentru ca n-a reusit sa castige finala, dar ca vor reveni la munca, in perioada urmatoare.

Romanca a marturisit ca emotiile dinaintea ultimului meci din turneul parizian i-au dat dureri de stomac. „Sper sa pot sa mai joc o alta finala aici si sa o castig. Este visul meu. Multumesc foarte mult”, le-a transmis Halep celor prezenti in arena pariziana.

sursa foto: Facebook/Roland Garros

author avatar
Cristina Stefan
275 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger