AcasăSPORTHalep, prima victorie din noul an. A castigat meciul de debut, la...

Halep, prima victorie din noul an. A castigat meciul de debut, la Sydney

Constantenca si-a asigurat accesul in sferturile turneului de la Sydney, gratie victoriei contra frantuzoaicei Caroline Garcia, din optimi, mai precis din primul meci disputat la acest turneu.

Simona a trecut, marti, de jucatoarea aflata pe locul 34 in ierarhia WTA, dupa trei seturi disputate (scor 6-4, 2-6, 6-1) si aproape doua ore de joc. Pornind din postura de principala favorita la obtinerea trofeului la acest turneu, considerat unul de pregatire inaintea Australian Open, Halep a castigat prima infruntare pe teren, din acest an, avand in vedere ca de la precedenta competitie desfasurata in 2016, cea de la Brisbane, s-a retras, ca urmare a unor probleme medicale la picior.

Urmatoarea adversara a romancei aflate pe locul 2 in lume este sportiva ceha Karolina Pliskova, ocupanta locului 11 in clasamentul WTA. Va reamintim ca la scurta vreme de la incheierea acestui turneu va incepe primul Grand Slam al anului, Australian Open, competitie in cadrul careia Halep porneste din postura de a doua favorita, in conditiile in care la turneu participa si Serena Williams, liderul topului mondial.

sursa foto: Facebook/Simona Halep

author avatar
Cristina Stefan
100 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger