AcasăRecomandariHalep, pregatita sa puna mana pe milioanele arabilor

Halep, pregatita sa puna mana pe milioanele arabilor

Simona Halep s-a plans si la Dubai de faptul ca romanii nu-i inteleg fluctuatiile in joc. „Nu sunt un robot”, aproape ca le-a strigat ea jurnalistilor prezenti la conferinta de presa.

Halep este decisa sa castige pentru a doua oara in cariera la Dubai

„In tara mea, toata lumea imi spune ca trebuie sa castig mereu, dar eu nu sunt un robot. Sunt doar o fata normala si o jucatoare normala. Am suisuri si coborasuri. Pot sa castig un meci mare si pot sa pierd unul mai putin important. Vreau doar sa joc cu toata puterea, plina de ganduri pozitive. Incerc sa nu ma gandesc la ce zice lumea despre rezultatele mele sau despre tenisul pe care-l practic”, a incercat Simona sa explice forma mai putin buna din acest inceput de an. Prezenta pentru a 5-a oara la Dubai, turneu dotat cu premii in valoare de 2,5 milioane de dolari, Halep crede ca acum este o cu totul alta jucatoare fata de editiile precedente: „Am invatat multe lucruri. Am invatat cum sa joc fara presiune cand trebuie sa apar puncte sau vreun titlu. Si am mai invatat ca, daca sunt relaxata si ma bucur de ceea ce fac, asta ma ajuta sa ma concentrez mai bine si pot sa castig meciuri grele. In 2014 am jucat bine, dar in 2015 am facut multe imbunatatiri in jocul meu, dar si in viata mea, si in acest moment sunt destul de solida si de increzatoare in jocul meu”.
Simona Halep este campioana din 2015 si va debuta azi la Dubai impotriva sarboaicei Ana Ivanovici. La acest turneu participa 10 din primele 20 de jucatoare in clasamentul WTA, printre care finalista de la Wimbledon, Garbine Muguruza, si dublacampioana pe iarba londoneza, Petra Kvitova. n (L.T.)

Serena nu vine nici la Doha

Americanca Serena Williams (foto), numarul 1 mondial, nu va participa la turneul WTA de la Doha (Qatar), programat intre 22 si 28 februarie, dupa ce a sarit si peste turneul de la Dubai. Serena nu a mai jucat de la finala Australian Open de la Melbourne, in care a fost invinsa de germanca Angelique Kerber. Americanca jucase ultima oara la Doha in 2013, cand a fost invinsa in finala de Victoria Azarenka. Din turneul de la Doha s-a retras anterior si rusoaica Maria Sarapova.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
306 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger