AcasăSPORTHalep, pregatita de cel care l-a facut lider pe Agassi

Halep, pregatita de cel care l-a facut lider pe Agassi

Darren si Simona se inteleg de minune la antrenamente

In drum spre o noua finala de turneu Masters, Simona Halep are parte si de ajutorul unuia dintre cei mai importanti oameni din circuitul profesionist.

Darren si Simona se inteleg de minune la antrenamente

Este vorba despre Darren Cahill (49 de ani), cel care l-a facut pe Lleyton Hewitt cel mai tanar numar 1 din istoria tenisului! Si cu Andre Agassi a reusit o performanta la fel de mare, in sensul ca l-a transformat pe american in cel mai „batran” lider al clasamentului ATP. In CV-ul lui Cahill se regasesc colaborari si cu alte nume mari din tenis, ca Andy Murray, Fernando Verdasco, Ana Ivanovici ori Daniela Hantuchova.
Australianul a ajuns la Simona Halep prin intermediul programului Adidas Player Development, prin care renumita companie germana asigura sportivilor pe care ii are in portofoliu cate un antrenor de marca la fiecare turneu major. La Indian Wells (Masters la care sunt puse in joc 6,1 milioane de dolari!), lui Cahill i-a fost repartizata Simona Halep, cei doi fiind vazuti impreuna nu numai la antrenamente, ci si la fiecare meci disputat de romanca.

Drum liber spre semifinale

Victorie fara prea multe complicatii pentru Simona Halep in turul 3, dupa un 6-1, 3-6, 6-1 cu Varvara Lepchenko. Calificarea in „optimit” ii aduce constantencei garantia ca-si va pastra locul 3 in clasamentul WTA si un duel cu o adversara pe care o cunoaste foarte bine, Karolina Pliskova (15 WTA). Cehoaica a pierdut in fata Simonei in finala Mastersului de la Dubai, cand Halep s-a impus in doua seturi, 6-4, 7-6.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
147 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger