AcasăSPORTHalep, OUT de la Roland Garros. Scoasa din joc de o jucatoare...

Halep, OUT de la Roland Garros. Scoasa din joc de o jucatoare de 17 ani

Pornita in competitie cu intentia de a-si apara titlul obtinut anul trecut la Roland Garros, Simona Halep a pierdut sansa de a ajunge in semifinalele actualei editii a turneului.

Halep a ratat ocazia de a-si apara titlul obtinut in 2018, primul troufeu de Grand Slam din palmares

Sportiva care a scos-o din joc, in infruntarea incheiata in urma cu scurt timp, este Amanda Anisimova, jucatoarea in varsta de 17 ani aflata pe locul 51 WTA si cea mai tanara din top 100.

Simona a cedat surprinzator, dupa doar 27 de minute de joc, primul set, 2-6.  In setul secund, americanca a condus 3-0, romanca aflata pe locul 3 WTA a redus din diferenta, 3-1, pentru ca, dupa aproximativ o ora de joc, tabela sa arate 4-4. Din pacate, Halep nu a mai avut puterea sa revina in forma si sa ramana in meci, astfel ca a pierdut si setul doi, 4-6, si, implicit, sansa de a se califica in semifinalele celui de-al doilea Grand Slam al anului.

Fanii si-au amintit ca, inaintea meciului contra Amandei, Simona marturisea, zambind, intr-o conferinta de presa, ca se simte „batrana, foarte batrana”, cand are adversare de varsta americancei.

sursa foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
261 afisari

2 COMENTARII

  1. Apai asa o praoadita de competitie… De ieri orele 15 dupa 22 de ore… cu un teren vadit îmbibat de apa cum sa joci bine? Sa arati tenis cum exprima cineva.

  2. Apai asa o prapadita de competitie… De ieri orele 15 dupa 22 de ore… cu un teren vadit îmbibat de apa cum sa joci bine? Sa arati tenis cum exprima cineva.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger