AcasăSPORTHalep o da pe iarba

Halep o da pe iarba

Simona Halep abia asteapta sa joace pe iarba, la Wimbledon

Al doilea turneu de Grand Slam al anului a trecut, iar gandurile Simonei Halep se indreapta, acum, spre urmatorul, care va fi pe iarba, in Anglia.

Simona Halep abia asteapta sa joace pe iarba, la Wimbledon

La Wimbledon, anul trecut, desi a ajuns in semifinale, Simona Halep n-a impresionat de nivelul cum a facut-o, de pilda, pe zgura pariziana de la Roland Garros ori in sezonul de primavara, pe hard, in SUA. Dar, cu toate astea, romanca este increzatoare ca participarea ei la editia din acest an va fi una incununata de succes.
Dupa eliminarea in turul 2 la Openul Frantei, in discursul Simonei se observa o schimbare: zgura nu mai este suprafata ei favorita, cea de dragul careia a sacrificat chiar si echipa nationala, prin refuzul de a juca in meciul cu Canada. Nu, acum iarba este suprafata care i se potriveste cel mai bine, afirma Halep: „Cred ca am un joc bun pentru iarba. Stilul meu este sa fiu mai rapida si sa joc mai mult pe blocarea adversarelor. Eu am incredere ca o sa fie bine la Wimbledon”. Competitia de la „All England Lawn Tennis and Croquet Club” se va desfasura in perioada 29 iunie – 12 iulie. Pana atunci, incepand cu data de 15, constanteanca se va incalzi la turneul de la Birmingham alaturi de alte jucatoare din Top 10.
In alta ordine de idei, Simona Halep a inaugurat, ieri, doua terenuri de tenis la Liceul Teoretic „Traian”, din Bucuresti. Halep a participat si la prezentarea clasei a V-a cu profil „tenis” (30 de locuri), clasa care pe viitor ii va purta numele.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
127 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger