AcasăRecomandariHalep - o campioana de uz intern

Halep – o campioana de uz intern

Continua sezonul de cosmar avut de Simona Halep in Europa. Dupa ce s-a incoronat regina la Indian Wells, in SUA, romanca n-a mai izbutit nicio performanta notabila la turneele de pe „batranul continent”.

Simona Halep a intors spatele Wimbledonului

Ultimul chix l-a dat la Wimbledon, eliminare in primul tur in fata Janei Cepelova, locul 106 in clasamentul WTA! Simona a pierdut, dar si mai grav este ca a facut-o intr-un stil urat, cu gesturi de mare „diva”, specifice Mariei Sarapova: a protestat in dese randuri la deciziile arbitrului, s-a invatat sa faca o pauza de cateva secunde inainte de a servi si nu numai o data a solicitat challenge desi era evident ca proba video nu i-ar fi dat dreptate. Ba chiar, pare-se ca Halep a imprumutat pana si enervantul tipat pe care il face „Masha” inainte de fiecare serva!
„Ca sa fiu sincera, nu am nicio reactie. Asa cum am mai spus-o, nu aveam asteptari mari de la acest turneu. Increderea mea oricum nu era prea mare. Stiam ca va fi dificil pentru mine, dar nu credeam ca voi pierde in primul tur. In timpul meciurilor este dificil, deoarece simti presiunea. Daca nu iti poti controla sentimentele, te poti pierde. Am luptat, dar asta a fost…”, a comentat romanca la finalul meciului.

Satula de Romania si romani

Daca in urma cu cateva luni afirma ca adora sa-si petreaca timpul liber in propria tara, Simona Halep si-a schimbat radical impresia despre Romania si romani. Dupa ce a pierdut cu Jana Cepelova, constanteanca a livrat jurnalistilor prezenti la Wimbledon urmatorul discurs despre tara sa: „Este dificil sa ma intorc in Romania acum. De multe ori, dupa turnee revin in tara, dar astazi ma gandesc sa nu fac asta. Vreau sa vad ce solutii am sa merg intr-o vacanta. Vreau sa merg undeva. La inceput am fost surprinsa de reactiile negative, dar acum sunt obisnuita sa aud lucruri rele despre mine in Romania. Nu mai este o probelma reala pentru mine si nu-mi pasa de ce spune lumea. Nu trebuie sa dau socoteala pentru ceea ce fac”.

Revine pe teren abia in august

Vacanta despre care vorbeste Simona inseamna retragerea de la urmatoarele turnee pana in luna august. Cel mai probabil, pe 10 august va lua startul la Rogers Cup, in Canada, urmand ca, in mod sigur, peste o saptamana sa participe la turneul de la Cincinnati, din SUA, dotat cu premii in valoare totala de 2,5 milioane de dolari. In fine, ultimul Grand Slam al anului – US Open – este programat intre 31 august si 13 septembrie.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.062 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger