AcasăSPORTHalep nu va mai fi antrenata de Darren Cahill. Ce i-a transmis Simona

Halep nu va mai fi antrenata de Darren Cahill. Ce i-a transmis Simona

Simona va fi pregătită pentru competiții doar de către Darren Cahill

O veste neasteptata i-a luat prin surprindere pe fanii Simonei Halep. Dupa patru ani de colaborare, romanca aflata pe prima treapta a podiumului mondial ramane – cel putin temporar – fara tehnicianul australian care a ajutat-o sa obtina cele mai frumoase performante din cariera sportiva.

Dupa ce Cahill a anuntat public ca va lua o pauza de un an de la antrenorat din motive personale, Simona a transmis, tot prin intermediul retelelor de socializare, un mesaj de suflet pentru antrenorul care i-afost alaturi in implinirea visului de a ajunge liderul WTA si pe cel de a castiga un prim grand slam din palmares. „Multumesc mult Darren pentru cat de mult ai muncit si pentru sustinerea incredibila din ultimii patru ani. Am fost norocoasa sa te am (alaturi-n.n) si ce calatorie am avut. Iti doresc tie si familiei tale tot ce e bun si sunt sigura ca te voi vedea curand”, i-a transmis Simona.

Halep a imparasit fanilor si mesajul pe care il facuse public antrenorul Cahill, prin care acesta anunta ca „Simona si cu mine nu vom mai continua parteneriatul in 2019”, australianul sustinand ca decizia a fost luata din ratiuni familiale. „Am decis sa iau o pauza de 12 luni de la antrenorat ca sa fiu acasa mai mult pentru sprijin”, antrenorul explicand, intre altele, ca ai sai copii se pregatesc de ultimul an de liceu si de o etapa importanta in vietile lor.

Cahill a avut doar cuvinte speciale despre colaborarea cu Simona, careia i-a multumit pentru „4 ani fantastici”, i-a laudat generozitatea si profesionalismul si i-a urat succes pe mai departe.

author avatar
Cristina Stefan
170 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger