AcasăSPORTHalep nu pariaza la comanda!

Halep nu pariaza la comanda!

Simona Halep respinge orice acuzatie cu privire la corectitudinea ei

„Ma voi adresa WTA daca voi fi contactata sa nu-mi apar corect sansele intr-un meci”. Cu aceasta declaratie, Simona Halep le-a inchis usa in nas pariorilor profesionisti, cei care in prezent reprezinta cel mai mare pericol pentru sportul alb.

Simona Halep respinge orice acuzatie cu privire la corectitudinea ei

Anul 2016 a inceput cu un scandal urias care a zguduit lumea tenisului mondial. O investigatie realizata de „BBC” si „Buzzfeed” a dezvaluit faptul ca, in ultimii zece ani, Corpul de Integritate in Tenis a primit plangeri referitoare la partide trucate. Dezvaluirile aratau ca in fenomenul pariurilor sunt implicasi jucatori din Top 50.
In contextul acestor informatii, Simona Halep a fost intrebata jurnalistii italieni de la „tennisitaliano.it” ce parere are despre flagelul meciurilor aranjate in tenis. Cea mai valoroasa jucatoare de tenis a Romaniei a declarat ca nu a fost niciodata contactata pentru a nu-si apara corect sansele intr-o partida; totusi, in eventualitatea in care va fi pusa intr-o asemenea situatie, Simona anunta ca este pregatita sa raporteze totul sefilor WTA: „Ca sa fiu sincera, pe mine nu m-a abordat nimeni pentru a face asa ceva. Insa, daca vreodata se va intampla sa fiu contactata pentru a truca un meci, stim cu totii ce avem de facut, adica ne adresam celor de la WTA. Mai departe, se ocupa ei de aceasta problema.

Suspiciuni la Australian Open

Pe 18 ianuarie, in startul Australian Open, „BBC” anunta ca Corpul de Integritate in Tenis (TIU) a primit in mod repetat, in ultimii zece ani, plangeri cu privire la 16 jucatori din Top 50. Printre acestia s-au numarat si opt jucatori care au participat la actuala editie a turneului Australian Open.
Potrivit sursei citate, care a realizat o investigatie impreuna cu Buzzfeed, suspiciunile sunt legate inclusiv de meciuri de la Wimbledon. „BBC” mentiona ca in urma anchetei s-au descoperit ca retele de pariori din Rusia si Italia au castigat sute de mii de lire sterline din pariurile pe meciuri suspectate ca ar fi fost aranjae. Trei dintre meciuri s-au disputat la Wimbledon.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
83 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger