AcasăRecomandariHalep nu mai are nas pentru milioanele arabilor

Halep nu mai are nas pentru milioanele arabilor

Simona Halep s-a decis sa sa se opereze de deviatie de sept si va rata meciul Romania – Cehia, din Cupa Federatiei, programat in zilele de 6 si 7 februarie.

Simona Halep isi scoate nasul in lume la Indian Wells

Totusi, exista o persoana care regreta mai degraba absenta de la Doha si Dubai, doua turnee foarte bogate, de milioane de dolari, la care Simona a jucat si pe care le-a castigat in ultimii ani. „A avut probleme si la stomac, acum si cu urechea…Are o deviatie de sept si trebuie sa se opereze cat de curand. A intrat intr-un regim maxim, deci va face o pauza mai lunga, pentru ca nu se poate sa continue asa! Cam o luna, o luna si jumatate trebuie sa faca repaus total pentru a-si reveni complet”, a dezvaluit Stere Halep, tatal jucatoarei clasate pe locul 2 in ierarhia WTA. Extrem de periculoasa, deviatia de sept impiedica sportivul sa inhaleze suficient oxigent in timpul unui efort sustinut.

Explicatii via Facebook

Precum liderii occidentali, si Simona Halep a ales sa-si explice motivele printr-o postare pe pagina personala de Facebook. „Cu parere de rau, tin sa anunt ca sunt nevoita sa renunt la Fed Cup deoarece voi fi supusa unei interventii chirurgicale. Ultimele sase saptamani au fost extrem de dificile pentru mine, avand infectie la stomac, nas si ureche. Aceasta a fost una dintre cele mai grele perioade, deoarece nu am avut posibilitatea sa ma antrenez la capacitate maxima, chiar daca am fost sub tratament antibiotic. Am incercat sa dau tot ce pot in Australia, dar, din cauza infectiilor existente, din pacate am inrautatit lucrurile incercand sa trag de mine. La indrumarea medicului specialist, va trebui sa suport o operatie pentru a-mi rezolva o problema existenta la nas, fiind sfatuita ca aceasta este cea mai buna optiune pentru a trata definitiv aceasta problema”.

Revine la Indian Wells?

Cel mai probabil, Simona Halep va reveni in circuit la Indian Wells, puternicul turneu din SUA pe care l-a cucerit in 2015. „Voi fi nevoita sa ma retrag si de la turneele Dubai si Doha. Urmatorul turneu la care voi participa va fi atunci cand voi fi recuperata 100%. Totusi, sper ca ma voi recupera la timp pentru a putea participa la Indian Wells”, a precizat Halep, care, dupa eliminarea prematura de la Australian Open (turul 1) si absenta de la Dubai, va cobori de pe podiumul WTA.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
558 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger