AcasăRecomandariHalep nu are serviciu secret, ci necrutator!

Halep nu are serviciu secret, ci necrutator!

In primul joc la Roma, turneu cu premii de peste doua milioane de euro, Simona Halep a trecut lejer de americanca Alison Riske, pe care a depasit-o in doua seturi, 6-3, 6-0!

Loviturile lui Halep a ubagat spaima in Riske

Cu un tata fost agent Secret Service si actual sef al unui birou FBI, Alison Riske a beneficiat in copilarie de toate conditiile pentru a a face performanta in tenis. Insa, desi la sfarsitul junioratului era cea mai buna din SUA, trecerea la profesionisti i-a spulberat toate visele.  In fix 61 de minute a incheiat conturile Halep cu jucatoarea de 24 de ani, clasata pe locul 45 in ierarhia WTA! Si asta in conditiile in care romanca a avut la primul serviciu un procentaj de numai 60%, noroc ca a functionat (86%) serva doi.
Dupa ce si-a asigurat 105 puncte si un cec de 22.800 de euro, Halep asteapta in optimile de finala duelul cu invingatoarea dintre Venus Williams (34 de ani, 7 titluri de Grand Slam) si Elina Svitolina (locul 19 in lume). Cu Venus, Simona a cedat de fiecare in cele trei intalniri, dar ultima data tocmai in 2013, la Tokyo (6-4, 5-7, 3-6). In schimb, Simona s-a impus clar in singurul meci cu Svitolina, insa tot acum doi ani, 6-1, 6-1 la Sofia. De remarcat ca Halep continua si in proba de dublu, acolo unde va juca in „optimi” impreuna cu italianca Francesca Schiavone.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
325 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger