AcasăSPORTHalep: Nu am cine stie ce asteptari de la Wimbledon

Halep: Nu am cine stie ce asteptari de la Wimbledon

Simona Halep este relaxata inainte de Wimbledon

Chiar daca este semifinalista editiei precedente, Simona Halep afirma ca se va prezenta la Wimbledon, saptamana viitoare, fara prea mari sperante in obtinerea vreunui rezultat notabil.

Simona Halep este relaxata inainte de Wimbledon

Resemnata dupa ultimele esecuri (eliminare in turul 2 la Roland Garros si nicio finala disputata pe zgura!), Halep cauta doar sa-si regaseasca placerea de a juca tenis. De aceea, romanca a ajuns la Londra de saptamana aceasta si isi imparte timpul intre antrenamente si distractie (plimbari, cumparaturi etc). Aproape fiecare sedinta de pregatire se incheie cu un meci de fotbal-tenis, sport pe care Simona il practica in echipa cu Darren Cahill. Australianul este, deja, o prezenta obisnuita in anturajul romancei si el va fi, aproape sigur, antrenorul ei la Wimbledon.
Despre turneu – al 3-lea Grand Slam al sezonului -, numai de bine, afirma Halep: „Vreau sa joc asa cum stiu, fara sa ma gandesc ca trebuie neaparat sa fac ceva anume. Nu am asteptari in privinta vreunui obiectiv, doar imi doresc sa joc fara presiune. Cred ca pot sa joc bine pe iarba, se potriveste stilului meu”. Cu referire directa la Roland Garros, a treia jucatoare a lumii a subliniat: „Pe zgura am avut o presiune prea mare pe umeri si nu am facut fata, nu mi-am putut face jocul obisnuit”. Statistica pare de partea Simonei, care a castigat 14 dintre ultimele 18 meciuri jucate pe iarba, analiza pe ultimii doi ani!

A semnat cu Darren Cahill?

Tenisul de picior, un sport tot mai frecventat de jucatoarea noastra

Prezenta lui Darren Cahill langa Halep (foto) i-a convins pe jurnalistii straini ca australianul este, de fapt, noul antrenor al romancei, nicidecum Daniel Dobre! „Dupa ce au lucrat impreuna anul acesta la cateva turnee, iata ca Simona Halep l-a angajat oficial pe Darren Cahill ca antrenor cu norma intreaga. Primul turneu pe care romanca il va disputa in noua formula este chiar Wimbledon-ul, care va incepe pe 29 iunie”, scriu italienii de la „ubitennis.com”.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
128 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger