AcasăSPORTHalep, lovita de „trenul” Serena

Halep, lovita de „trenul” Serena

Sfarsit de drum

Simona Halep a fost eliminata de Serena Williams in optimile Australian Open si risca sa piarda primul loc in clasamentul WTA. Naomi Osaka si Petra Kvitova o pot detrona daca se vor califica in semifinale, sau Elina Svitolina si Karolina Pliskova, in cazul in care ajung in finala.

Sfarsit de drum la Melbourne

La 37 de ani, Serena s-a impus dupa o ora si 47 de minute (6-1, 4-6, 6-4), a noua victorie a jucatoarei castigatoare a 23 de turnee de grand slam. Dupa un prim set pierdut de romanca in numai 20 de minute, Halep a revenit in meci in setul doi si a dus partida in decisiv. Serena a facut break si s-a desprins la 4-3 dupa care a castigat meciul pe serviciu propriu. „Lasati-ma sa incep cu o gluma. In primul set am simtit ca am fost lovita de un tren, toate mingile veneau  prea repede spre mine. Dar apoi am crescut nivelul si mi-am gasit ritmul de joc. Am avut si putin ghinion, dar a fost un meci bun, nu am de ce sa ma plang.(…)Daca pierd locul 1 acum, voi incerca sa il recuperez. Tinta mea e sa joc cat de bine pot in fiecare meci. Locul in clasament nu conteaza in acest moment pentru mine. Trebuie sa-mi recapat nivelul, voi munci pentru asta. La finalul anului conteaza mai mult locul in clasament, atunci ma voi stresa cu asta. Ma voi straidui. Acum voi merge acasa, ma voi odihni si ma voi uita la tenis”, a spus Halep la conferinta de presa. Simona mai spune ca serviciul nu i-a functionat prea bine, in timp ce fostul ei antrenor, australianul Darren Cahill,  crede ca soarta meciului ar fi fost alta daca si-ar fi folosit backhandul mai mult. Antrenorul belgian Thierry Van Cleemput, vazut alaturi de Halep inaintea duelului cu Williams, nu a comentat speculatiile privind colaborarea sa cu liderul WTA, multumindu-se sa declare ca situatia sa este de “asteptare”.

author avatar
Bogdan Borcea
176 afisari

2 COMENTARII

  1. Pai și dacă pe viitor vor creste vitezele ce rost tenisul dacă îl câștigi din serva? Ar trebui ca asul sa nu conteze decât din a doua serva. Asa ai servii cât sa între în joc cel cu ce joci. VITEZA PRIMEI SERVE SA NU DEPĂȘEASCĂ 80 KM/H.

  2. Si Navratilova a comentat infrangerea lui Halep,afirmand ca Serena a fost mai buna si o roaga pe aceasta din urma sa-i spuna Martinei ce ia ca ar vrea si ea tratamentul.O cred pe Navratilova ca are ochiul format si citeste o infruntare de acest nivel si sunt sigur ca Halep nu a luat nimic,fapt pentru care a si pierdut.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger