AcasăSPORTHalep, la Portofino, cu iubitul

Halep, la Portofino, cu iubitul

Dupa ce a fost eliminata de la Turneul Campioanelor, Simona Halep s-a intors acasa si s-a decis sa mearga intr-o vacanta alaturi de iubitul ei. Care nu mai este Costa Sponte, fiul omului de afaceri Teia Sponte, ci Radu Marian Barbu.

Dar cine este misteriosul iubit al Simonei? Evident, un jucator de tenis: Radu Marian Barbu, 34 de ani, este nascut la Pitesti pe 16 octombrie 1983. Este bun prieten cu Adrian Ungur, cu care a facut pereche la dublu. Ca sportiv, cel mai bun loc ocupat in clasamentul tenisului mondial  a fost 1.151, pozitie ocupata pe 16 august 2004. Cat despre banii castigasi din tenis, sumele sunt foarte modeste: doar 3.217 dolari. Radu Marian Barbu a jucat la Texas Christian University cu Andrei Mlendea, Simion si Brighiu (primul este actualul antrenor al lui Marius Copil – cel mai bine clasat jucator al Romaniei).

De asemenea, anul acesta, Radu Marian Barbu a fost directorul turneului Comesad BCR Open disputat la Pitesti (31 iulie – 6 august), la care Adrian Ungur si Florin Mergea au fost capete de afis. Spre deosebire de Radu, Simona Halep este a 13-a  jucatoare care a ajuns la performanta de a termina anul pe locul 1 in WTA.

 

author avatar
Catalin Dumitrescu
1.045 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger