AcasăSPORTHalep l-a dus pe Cahill sa vada Casa Poporului

Halep l-a dus pe Cahill sa vada Casa Poporului

Platit de compania Adidas ca sa o asiste pe Simona Halep la meciurile pe zgura, antrenorul Darren Cahill arata tot mai mult interes pentru jucatoarea de pe locul 3 WTA.

Amintire de neuitat din Casa Poporului pentru Halep si Cahill

Atat de mult, incat a acceptat pe loc invitatia de a vizita Romania. Adus de Simona la Bucuresti, renumitul antrenor n-a ratat ocazia de a intra in Casa Poporului, a doua cladire ca marime dupa Pentagon. Cei doi au mers insotiti de Alina Tecsor (capitanul nejucator al echipei de Cupa Federatiei), de fiul acesteia si de sotul ei, preparatorul fizic Teo Cercel. Intr-o fotografie postata pe contul de Facebook al Simonei Halep se vede in fundal Bulevardul Unirii, instantaneul fiind facut, probabil, dintr-un balcon de la Casa Poporului. „Reincarcam bateriile”, este mesajul carte insoteste poza.
La randul lui, Darren Cahill s-a felicitat pentru ca a acceptat invitatia Simonei. „Frumosul oras Bucuresti. Doua zile extraordinare aici”, a notat australianul pe contul personal de Twitter. Finalista la Roland Garros in 2014, romanca va participa saptamana viitoare la cel de-al doilea Grand Slam al anului.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
435 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger