AcasăSPORTHalep joaca si la „dublu”, la Miami!

Halep joaca si la „dublu”, la Miami!

Halep si Dulgheru vor sa faca o figura frumoasa la Miami

Dupa un turneu extrem de dificil la Indian Wells, dus cap-coada (victorie in finala cu Jelena Jankovici), Simona Halep da senzatia ca este mai in forma ca oricand.

Halep si Dulgheru vor sa faca o figura frumoasa la Miami

Si cum o vorba din sport spune ca „victoriile aduc victorii”, romanca si-a propus sa continue seria succeselor in tenis si la Miami, turneu la fel de important ca Indian Wells, din categoria Premier Mandatory (1.000 de puncte oferite invingatoarei!).
Nimic nu pare s-o sperie Halep, care in competitia din Florida s-a inscris si la proba de dublu, desi ea nu este o jucatoare obisnuita cu acest concurs. De unde aceasta detasare? Simona nu are puncte multe de aparat la Miami, astfel ca-si permite sa evolueze relaxat si la „dublu”, unde va face pereche cu Alexandra Dulgheru (25 de ani, locul 72 WTA). Cele doua vor intra in concurs astazi, impotriva cuplului format din Karin Knapp si Daniela Hantuchova, ambele jucatoare cu experienta in circuitul WTA.

Alexandra Dulgheru

Ultima data cand numarul 3 mondial a jucat un meci de „dublu” a fost in 2014, la Beijing, alaturi de Raluca Olaru.

Laude de la rivale

Triumful Simonei Halep la Indian Wells nu le-a lasat masca pe adversare, doua dintre mele declarand in presa americana ca romanca este una dintre cele mai puternice jucatoare din circuitul profesionist. „Sa evoluezi impotriva ei este intotdeauna o buna provocare. Nu iti da puncte gratis si este o mare luptatoare. Simona poate avea o mare cariera in fata”, a declarat Agnieszka Radwanska (locul 8 WTA), completata de sarboaica Ana Ivanovici (6 WTA), iubita fotbalistului german Bastian Schweinsteiger: „Halep e o mare sportiva si vede bine jocul. Este foarte greu sa joci impotriva ei, pentru ca nu comite foarte multe greseli”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
434 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger