AcasăSPORTHalep joaca, pana la urma, la Fed Cup! Si-a amanat operatia si...

Halep joaca, pana la urma, la Fed Cup! Si-a amanat operatia si merge la Cluj

Romanca aflata pe locul 2 mondial va fi pe teren, pana la urma, saptamana viitoare, la Cluj. Desi intr-o prima faza anuntase ca, urmare a unor probleme medicale pe care le-a resimtit in ultima vreme, se va afla la Fed Cup doar in postura de sustinatoare a colegelor sale, lucrurile s-au schimbat la 360 de grade.

Mai exact, Simona a decis sa faca parte din echipa Romaniei, care va evolua contra Cehiei, in primul tur al grupei Mondiale, in intervalul 6-7 februarie. Constanteanca in varsta de 24 de ani si-a amanat operatia, ca urmare va juca la Cluj, aspect confirmat, miercuri, pentru site-ul Federatiei Romane de Tenis, chiar de catre Alina Tecsor, capitanul nejucator al selectionatei autohtone de FED Cup. „A facut un tratament, si-a amanat operatia, si este pregatita sa joace in acest meci”, a explicat Tecsor.

Un alt amanunt important de mentionat este acela ca, pe langa Halep, din echipa Romaniei, pentru meciul contra jucatoarelor cehe vor mai face parte Irina Begu, Monica Niculescu, dar si Andreea Mitu.

„Sa joc la Fed Cup a insemnat si inseamna foarte mult pentru mine, de aceea sunt dezamagita ca nu pot participa din nou alaturi de echipa”, marturisea, duminica, Simona, in mesajul pe care il postase pe contul sau oficial de Facebook, prin intermediul caruia anunta ca va fi supusa unei interventii chirurgicale la nas.

sursa foto: Facebook/Simona Halep

author avatar
Cristina Stefan
76 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger