AcasăSPORTHalep joaca in semifinale la Bucharest Open, la o zi de cand...

Halep joaca in semifinale la Bucharest Open, la o zi de cand a anuntat ca nu merge la Rio

Chiar daca a hotarat sa nu mearga alaturi de delegatia tricolora la Olimpiada de Vara de la Rio, Halep e decisa sa obtina un rezultat cat mai bun la competitia aflata in plina desfasurare in aceste zile in Bucuresti, tinzand catre cel putin o prezenta in finala.

Simona intra in cursul serii de sambata pe teren, in fata suporterilor romani, pentru a evolua in penultimul act al turneului de la Bucuresti. Odata ce a trecut de Kovinici, in doua seturi, 6-4, 6-2, Halep a acces in semifinalele Bucharest Open 2016, unde o va avea drept adversara pe Vania King, americanca aflata pe locul 144 mondial.

Sportiva din Constanta aflata pe locul 5 WTA reintra pe teren la doar cateva zeci de ore de cand si-a anuntat decizia cu privinta participarii la JO Rio 2016, hotarare pe care a marturisit – pe contul oficial de Facebook, vineri seara- ca a luat-o dupa ce s-a consultat atat cu familia, cat si cu medicii. Pe scurt, teama de Zika o tine pe Simona departe de Rio. „Regret sa va anunt ca am decis ca nu voi participa la Jocurile Olimpice de la Rio. Motivul deciziei mele este ingrijorarea vis-a-vis de pericolul pe care il poate implica virusul Zika”, noteaza Halep, care explica faptul ca „familia este mult prea importanta pentru mine, nu pot risca sa nu imi pot cladi una proprie, dupa incheirea carierei in tenis”, si incheie urandu-le succes sportivilor care vor reprezenta Romania la Jocurile Olimpice de vara.

sursa foto: Facebook/Simona Halep

author avatar
Cristina Stefan
68 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger