AcasăSPORTHalep joaca azi semifinala cu Bouchard, la Wimbledon. Afla cand incepe meciul...

Halep joaca azi semifinala cu Bouchard, la Wimbledon. Afla cand incepe meciul Simonei! (VIDEO)

In continuarea parcursului bun avut la Wimbledon, romanca in varsta de 23 de ani, calificata in premiera in semifinalele prestigiosului turneu, va intra pe teren in aceasta dupa-amiaza, pentru a o intalni pe Eugenie Bouchard. Daca o invinge pe sportiva din Canada, Simona Halep ajunge in finala celui de-al treilea turneu de Mare Slem din 2014!

Dupa reusita senzationala de la Roland Garros, unde a jucat finala, Simona Halep are sanse sa repete performanta laudabila la actuala editie a competitiei desfasurate pe iarba londoneza. Constanteanca o va infrunta in semifinale pe Eugenie Bouchard, ocupanta locul 13 mondial, intr-un meci ce va incepe dupa ora 16.30, pe terenul central de la Wimbledon.

Startul primei semifinale a zilei, insa, se va da la ora 15. Infruntarea la capatul careia se va decide prima finalista de pe tabloul feminin la Wimbledon 2014 le va avea ca protagoniste pe doua jucatoare din Cehia: Lucie Safarova, locul 23 in ierarhia mondiala, si Petra Kvitova, a sasea jucatoare a lumii. Va reamintm ca miercuri, Simona Halep a invins-o pe jucatoarea germana Sabine Lisicki, aflata la acest moment pe locul 19 in topul celor mai bune jucatoare de tenis ale lumii, in doua seturi: 6-4, 6-0.

[youtube]feXfBl-d02c[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
402 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger