AcasăSPORTHalep joaca azi primul meci la Wimbledon 2017

Halep joaca azi primul meci la Wimbledon 2017

Noutăți despre starea Simonei, după ce a fost depistată cu COVID-19. Ce spune unul dintre antrenorii româncei (foto: Facebook)

Simona porneste, in dupa-amiaza acestei prime zile a saptamanii, drumul sau in cadrul celui de-al treilea Grand Slam al anului.

In primul sau meci la Wimbledon 2017, Halep o va intalni pe Marina Erakovic, din Noua Zeelanda. Adversara romancei aflate pe treapta secunda a clasamentului WTA are 29 de ani si se afla la momentul de fata pe locul 129 mondial.

Meciul Simonei urmeaza sa inceapa, insa, abia dupa ce se va incheia infruntarea dintre Tsonga si Norrie, din cadrul turului 1 al tabloului masculin. Duelul in cauza urmeaza sa inceapa la ora 11.30, ora locala. (13.30-ora Romaniei-n.r).

sursa foto: Facebook/Simona Halep

author avatar
Cristina Stefan
99 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger