AcasăSPORTHalep joacă azi la Roland Garros. E singura româncă rămasă pe tabloul...

Halep joacă azi la Roland Garros. E singura româncă rămasă pe tabloul de simplu

Românca aflată pe locul 2 WTA joacă azi la Paris (sursa foto: Facebook/Simona Halep)

Peste mai puțin de două ore, Simona urmează să intre pe teren, pentru înfruntarea din optimile turneului de la Paris.

În această etapă Halep o va avea ca adversară pe jucătoarea polonă Iga Swiatek, locul 58 WTA. Conform programului oficial -VEZI AICI, meciul este programat să înceapă la ora 12, pe terenul Philippe Chatrier.

Pornită în competiție din postura de cap de serie numărul 1, Halep a rămas singura româncă de pe tabloul de simplu, după ce sâmbătă atât Irina Bara, cât și Patricia Țig au pierdut meciurile disputate în runda a treia a turneului de Grand Slam de la Roland Garros. Bara a fost învinsă de americanca Sofia Kenin, scor 6-2, 6-0. Țig a avut un meci de aproape trei ore, în care a muncit foarte mult, dar pe care, din păcate, l-a pierdut în fața franțuzoaicei Fiona Ferro – 7-6 (7), 4-6, 6-0.

Patricia Țig va intra și duminică pe teren, de această dată la dublu, alături de Andreea Mitu. Cele două vor face echipă în meciul contra duo-ului Timea Babos (Ungaria)/Kristina Mladenovic (Franța), în optimile Roland Garros, la dublu.

author avatar
Cristina Stefan
232 afisari

1 COMENTARIU

  1. A jucat proasta la pariuri…și a câștigat cine trebuie…se pare că poliția franceză s-a sesizat că e ceva neclar in meciul tutei…acum câteva zile a intrat pe fir la alt meci de tenis …jucat tot de o româncă.. s-au pariat enorm pentru adversarele româncei…se juca un meci de dublu…așa că proasta satului a luat o sumă imensă de la casele de pariuri fi lume…. rușine..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger