AcasăSPORTHalep joaca azi finala de la Roland Garros 2017. Meci cu dubla...

Halep joaca azi finala de la Roland Garros 2017. Meci cu dubla insemnatate pentru Simona

Sperantele si gandurile bune ale apropiatilor si fanilor Simonei se vor indrepta catre romanca in momentul in care, in aceasta dupa-amiaza de sambata, va incepe finala editiei turneului de la Paris.

Meciul contra Jelenei Ostapenko are o dubla miza, prin prisma faptului ca i-ar putea aduce Simonei un prim trofeu de Grand Slam, dar si o urcare senzationala, pana pe locul 1 WTA! Nemaivorbind de faptul ca va egala performanta Virginiei Ruzici, la momentul de fata managerul Simonei, fosta jucatoare castigand editia din 1978 a celebrei competitii de la Paris.

Infruntarea in care Halep o va intalni pe letona in varsta de 20 de ani, aflata pe locul 47 mondial, considerata una dintre revelatiile actualei editii a turneului, va incepe la ora 16 si va fi transmis atat de Eurosport, cat si de ProTV, dar va fi proiectat si pe un ecran gigant in Herastrau.

Dupa calificarea in finala, Simona a afisat un moral excelent, a parut increzatoare in sansa ei, dar s-a ferit sa se considere favorita la trofeu, cum multi o vad. Romanca a aratat ca e constienta de miza meciului, dar si ca e gata sa castige cel mai important titlu din cariera – trofeul unui Mare Slem.

foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
153 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultate pe baza carora sa castige 1500 RON lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cstanila29@yahoo.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger