AcasăSPORTHalep isi face incalzirea pentru Turneul Campioanelor

Halep isi face incalzirea pentru Turneul Campioanelor

Halep nu va forta la niciunul dintre turneele din China

Jucatoarele romane de tenis Simona Halep si Monica Niculescu figureaza pe lista capilor de serie la turneul WTA de la Guangzhou (China), dotat cu premii totale de 226.750 dolari si care va incepe azi.

Halep nu va forta la niciunul dintre turneele din China

Clasata pe locul 2 in ierarhia WTA, Halep (24 de ani) este principala favorita a turneului, iar in runda inaugurala va juca impotriva unei adversare venite din calificari. Monica Niculescu (39 WTA), detinatoarea titlului la Guangzhou, este a sasea favorita si va juca in primul tur cu kazaha Iulia Putinteva (75 WTA), pe care a invins-o in ambele confruntari anterioare.
Inaintea plecarii spre China, Halep a declarat ca inca mai are dureri la picior, dar spera sa se refaca pana la startul Turneului Campioanelor. „Nu mi-am pus niciun obiectiv la cele trei turnee din China. Vreau doar sa ma simt bine pe teren, sa joc un tenis bun, asa cum am facut in America. Si sper sa fiu 100% cu piciorul, pentru ca inca mai am dureri. Sa vedem pe parcurs cum va fi”.

La Guangzhou, din intamplare

Jucatoarea din Constanta a mentionat ca nu se astepta la un parcurs asa de bun la US Open atunci cand s-a decis sa participe la turneul de la Guangzhou: „La Guangzhou m-am hotarat sa joc dupa Wimbledon, cand am pierdut multe meciuri. Si atunci am zis ca am nevoie sa joc cat mai mult. Nu am stiut ca o sa merg atat de bine in America, dar mi-am dat cuvantul, m-am inscris si acum trebuie sa ma duc”. Halep a mentionat ca este inca de acum cu gandul la Turneul Campioanelor, programat in perioada 25 octombrie – 1 noiembrie. „La Wuhan si Beijing e un avantaj pentru mine ca nu am puncte de aparat. Nu am presiune, doar ma duc sa joc tenis. Chiar sunt binevenite niste meciuri in plus pentru Singapore. Bineinteles ca sunt cu gandul si la Turneul Campioanelor! Vreau sa pun la punct foarte bine pregatirea pentru Singapore”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
108 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger